Astronomiske Teleskoper
Forside | Profil | Tilmeld | Aktive emner | Medlemmer | Søg | Hjælp
 Alle Fora
 Brugeraftale
Brugeraftale

Tak for din interesse i et medlemskab af 2astro.dk,

Som medlem af 2astro.dk vil du kunne benytte vores online services samt deltage i debatten. Inden du tilmelder dig vil vi dog venligst bede dig om at gennemlæse og acceptere nedenstående regelsæt som foreskriver de fælles rammer for brug af 2astro.dk. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på vores e-mailadresse.

Mvh. 2astro.dk


REGELSÆT FOR 2ASTRO.DK


 1. Medlemsoprettelse
  1. Ved oprettelse skal opgives gyldig e-mailadresse samt de personoplysninger der er fremhævet med en rød stjerne.
  2. Det er kun tilladt at have én medlemsprofil på 2astro.dk. – Har du glemt dit password skal du skrive til erik@2astro.dk – Profiler med mangelfulde oplysninger eller useriøse bruger/brugernavne vil blive afvist.
  3. Medlemmer skal minimum være fyldt 18 år.
 1. Debatforum
  1. Det er ikke tilladt at, reklamere for andre internetsider, medmindre det er relevant og kan ses i en klar sammenhæng med den igangværende debat.
   1. Det skal her bemærkes at 2astro.dk lægger særlig vægt på at vores debat ikke henvises til andre internetfora eller at brugere reklamerer for egne interesser (fx. ved link til egen hjemmeside).
  2. Det er ikke tilladt at, spørge efter, poste eller linke til materiale med anstødende, krænkende eller virus skadeligt indhold.
  3. Det er ikke tilladt at, spørge efter eller poste materiale der strider mod dansk lovgivning.
  4. Det er ikke tilladt at, oprette samme debatindlæg flere gange.
  5. Det er ikke tilladt at, kopiere indhold fra 2astro.dk for at gengive det andre steder uden skriftlig tilladelse.
  6. Det er ikke tilladt at, oprette indlæg som må vurderes ikke at have større interesse for 2astro.dk brugere. Vi ønsker derfor ikke:
   1. spørgsmål eller indlæg der vedrører UFOér.
   2. spørgsmål som kunne være besvaret ved at søge i vores forums arkiv system.
 1. Ansvarsfraskrivelse
  1. 2astro.dk sælger eller videregiver ikke dine indtastede personoplysninger til tredjepart.
   1. Vi forbeholder os dog retten til at give mulighed for gennem vores forum, at andre indskrevne brugere, kan få fremvist de oplysninger du har indtastet om dig selv.
   2. Vi forbeholder os desuden retten til i særlige tilfælde, at skrive til dig i forbindelse med vores administration og vedligeholdelse af sitet.
  2. 2astro.dk påtager sig intet ansvar for materiale udvekslet via 2astro.dk.
  3. 2astro.dk påtager sig intet ansvar eller erstatningspligtighed for nogen krænkelse, fejltagelse, fornærmelse eller forsømmelse, som måtte fremkomme på 2astro.dk
  4. 2astro.dk påtager sig intet ansvar for rigtighed af materiale udvekslet via 2astro.dk, og kan derfor ikke drages til ansvar derfor, ej heller for underliggende og linkede sider.
  5. 2astro.dk og 2astro.dk’s samarbejdspartnere er på ingen måde ansvarlig for nogen skade der må være opstået ved brugen at dette.
  6. 2astro.dk forbeholder sig sin redaktionelle frihed.
  7. Ved henvendelse fra politi eller myndigheder vil 2astro.dk udlevere påkrævede personinformationer og materialer som vi ligger inde med.
 1. Administration og klageadgang
  1. Det er 2astro.dk’s administratorer som tilsikrer at debatten følger ovenstående retningslinjer. I denne forbindelse råder vores admins over de nødvendige redigerings- og administrationsrettigheder.
   1. Det er 2astro.dk administratorer som til enhver tid suverent afgør udfaldet af en brugers overtrædelse af retningslinierne.
   2. Ved bevidst eller gentagne overtrædelse af retningslinjerne, er det grundlag for øjeblikkelig deaktivering af en bruger.
  2. Det er brugerens ret til enhver tid at klage over en administrators afgørelse. Det skal i den forbindelse indskærpes at klageadgangen udelukkende vil blive behandlet ved en direkte henvendelse på redaktionens emailadresse.
   1. Det skal i henhold til pkt. [4.b] indskærpes at 2astro.dk administratorer ikke udtaler sig om hverken klagesager eller andre private forhold offentligt. Indlæg af brugere der lægger op til en diskussion af et sådant forhold vil blive slettet.
   2. Klager modtaget af Redaktionen vil blive taget op til intern revision og fremtidig overvejelse. Redaktionen støtter sig dog op af sine administratorer og omstøder ikke en administrators afgørelse.

Ved accept af 2astro.dk’s betingelser har du tilkendegivet at du forstår og accepterer ovenstående retingslinjer.Hvis du har spørgsmål angående aftalen, eller brugen af disse fora, så kontakt Webmaster her: erik@2astro.dk


Snitz Forums 2000